29 december 2014

Kinderopvangtoeslag.com

We hebben veel signalen ontvangen van ouders met vragen over de kinderopvangtoeslag, één van de toeslagen die het rijk beschikbaar stelt als tegemoetkoming voor de kosten van de kinderopvangkosten.

Er was behoefte aan:

  • Informatie over deze regeling
  • Een bereken tool voor ouders voor het berekenen van de netto kosten.kinderopvangtoeslag2

Informatie over deze regeling

We hebben een aantal artikelen samengesteld met daarin informatie over de verschillende onderwerpen van de kinderopvangtoeslag. In deze artikelen hebben we in begrijpelijke taal met handige voorbeelden uitgelegd hoe de Kinderopvangtoeslag in elkaar zit.

Bereken tool

We hebben een sheet ontwikkeld waarin ouders een gegevens kunnen invullen. De sheet berekend dan de netto kosten van de kinderopvang. Deze sheet is te downloaden na betaling via iDeal, SMS of telefoon. We hebben hier gebruik gemaakt van payment providers.


MbWebexperience heeft een sheet gemaakt waarin ouders kunnen bereken hoeveel ze netto kwijt zijn aan de kinderopvang.Voor een kleine bijdrage van 2,70 euro kunnen ouders deze sheet downloaden. Deze staat op de site van kinderopvangtoeslag.com Deze site is ook ontwikkeld door MbWebexperience. Op deze site staat informatie over de toeslagen als er nieuwe updates komen worden deze toegevoegd. Als er veranderingen komen in de kinderopvang en toeslagen wordt dit ook aangegeven op deze site.

 

Geef een reactie