mbWebExperience

Voor unieke webervaringen

mbwebexperience logo

Start

PHP/MySQL
Programmeren

Webdesign

Apps

Advies

Portfolio:

- Roosterbord.com
Portals + app
- Kliniek Lange Voorhout
website
- Gemiweb
Cliƫnten website
- M-Klaver, klaverjasspel
- Gemivraag
Cliƫnten helpdesk + app
- Online boodschappenlijstje

Meer Portofolio:


mobiele website html5
Mobiele website

Android App Google Play Apple App Itunes Store


Contact
LinkedinmbWebExperience LinkedIn


KVK nummer:
50465481

 

 

KIJK OP ONZE NIEUWE WEBSITE

mbWebExperience project M-Klaver

Het porject M-Klaver draait om het gratis klaverjasspel M-Klaver. Het M-Klaver project bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het klaverjasspel M-Klaver. Mensen kunnen dit downloaden en installeren en daarna klaverjassen op hun PC. Dit tool is zelf door mbWebExperience ontwikkeld.
  • De website www.klaverjassen-op-de-pc.nl .Het belangrijkste doel van deze website is mensen de mogelijkheid geven M-Klaver te downloaden. Verder staat er wat achtergrond informatie en een online help. De site is verder uitgerust met een online polls, die willekeurig worden weergegeven.
  • Online betalingsmodule. Met deze module worden Paypal en Ideal betalingen afgehandeld, de klanten krijgen automatisch een registratiecode toegemaild en de transacties worden automatisch toegevoegd in het boekhoud systeem.
  • Nieuwsbrief module. Bezoekers kunnen zich aanmelden (en afmelden) voor de nieuwsbrief. Via een apparte beheersmodule is het mogelijk nieuwsbrieven naar de abbonees te sturen. Het systeem houdt bij wie welke nieuwsbrief heeft gehad. Het versturen van de nieuwsbrieven gaat automatisch.


Disclaimer